Transsensual

Transsensual


Το Transsexual υπάρχει από το 2014 και παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των Trans lovers και όχι άδικα. Θα ανακαλύψετε κυρίως νέες σε ηλικία Τρανσέξουαλ κατά την περιήγηση στο site. Από μια πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός, οι φωτογραφίες και τα βίντεο σε κάνουν να νιώθεις ότι πρόκειται για μια ακριβή σελίδα για μπορείς να είσαι μέλος. Άλλωστε δεν βρίσκεις εύκολα premium σελίδες με Trans που να προσφέρουν και καλύπτουν όλα όσα ζητάει ο επισκέπτης.

Αναμφίβολα το site μοιάζει υψηλων προδιαγραφών. Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα θα δείτε πολλά previews από βίντεο και φωτογραφίες με σκηνές των που συμμετέχουν οι πορνοστάρ. Οι φωτογραφίες είναι περασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε η κάθε λήψη να ξυπνάει φαντασιώσεις στον επισκέππτη και να τον ωθήσει να προχωρήσει σε αγορά συνδρομής.

Μιλάμε για εντυπωσιακές Transsexuals που θα σας απογειώσουν τις αισθήσεις. Επίσης για να έρθουμε στο ψητό, το site διαθέτει τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο όπως Sunday Valentina, Jessy Dubai, Aubrey Kate και άλλες.

Σχετικά με την συνδρομή – Αξίζει;

Και ήρθε η ώρα. Μόλις μπείτε στη σελίδα της συνδρομής θα βρείτε 4 επιλογές. Η μια από αυτές είναι προσφορά για 1 ολόκληρο χρόνο. Το αναφέρουν ως το πιο δημοφιλές γιατί θέλουν μέλη τα οποία θα στηρίζουν το site για ΄νενα ολόκληρο χρόνο. Πρόκειται για 120 ευρώ περίπου τον χρόνο συνδρομή. Ενώ αν θέλετε να το πάτε κάθε μήνα θα σας στοιχίσει 30 ευρώ. Η απόφαση δική σας.

Τα updates είναι περίπου μια φορά την εβδομάδα. Είναι σεβαστό το διάστημα γιατί ανεβαίνουν υψηλών προδιαγραφών ταινίες HD, με αποκλειστικά πλάνα που δεν θα βρείτε αλλού. Ουσιαστικά μιλάμε για εκατοντάδες ταινίες. Για 6 μόλις ετών site, είναι αρκετά καλός ο αριθμός. Οι ταινίες είναι μεταξύ 20 έως 30 λεπτά.

Σε κάθε βίντεο υπάρχει ένα εικονίδιο για να το κατεβάσετε σε διάφορες ποιότητες ανάλυσης. Όμως θα πρέπει να πληρώσετε έξτρα. Όλα τα βίντεο είναι σωστά κατηγοροποιημένα και θα βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Η αναζήτηση σας θα γίνεται μέσω των μέτα ετικετών.

Τι να περιμένετε από τις διάσημες Trans Πορνοστάρ

Μπορείτε να διαλέξετε ταινίες ανά πορνοστάρ με φίλτρα όπως οι τρανσέξουαλ με την υψηλότερη βαθμολογία, ή τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο site. Αν επιλέξετε μια κατηγορία θα σας εμφανίσει προεπισκοπίσεις των ταινιών με βαθμολογίες. Μόλις επιλέξετε μια πορνοστάρ θα εμφανιστούν αυτόματα και οι ταινίες της.

Άρα λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλετε ποιοτικές ταινίες με Trans Pornstars σε HD ανάλυση τότε δοκιμάστε την πρώτη εβδομάδα ως premium χρήστης και αποφασίστε.

www.transsensual.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Διαφημιζόμενου, προτού σας επιτραπεί η πρόσβαση ή η χρήση του VRESTRANS.GR ως Διαφημιζόμενος ή επισκέπτης. Σας ζητούμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν Συμφωνητικό, καθώς επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Κατά την πρόσβαση στον Ιστότοπο, έχετε συμφωνήσει με τη Συμφωνία χρήστη μας και από την πρόσβαση στον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ως ή με την πρόθεση να ενεργήσετε ως Διαφημιζόμενος, συμφωνείτε περαιτέρω με τους ακόλουθους Όρους: Αυτός ο ιστότοπος περιέχει άσεμνο σεξουαλικό κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους προς ιστότοπους που ενδιαφέρουν τους ενήλικες.

Η πρόσβαση διατίθεται μόνο σε άτομα που συμφωνούν με τους ακόλουθους όρους:

– Είμαι τουλάχιστον 18 ετών και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ανήλικο να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

– Υλικά με σεξουαλικό περιεχόμενο δεν είναι παράνομο να προβάλλονται στην κοινότητά μου ή στην περιοχή μου.

– Θέλω να λαμβάνω και δεν προσβάλλω το σεξουαλικό περιεχόμενο για ενήλικες.

– Ο συγγραφέας αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τις ενέργειές μου και τους απαλλάσσω από κάθε ευθύνη.

– Μας δίνετε άδεια χρήσης όλων των μέσων και των πληροφοριών που έχετε ανεβάσει, δείτε 8. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΩΝ για λεπτομέρειες.

Με την ηλεκτρονική μου υπογραφή όταν κάνω κλικ στο “Συμφωνώ” κατά την είσοδο στον ιστότοπο Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και δηλώνω ότι είμαι τουλάχιστον 18 ετών, αποδέχομαι τους παραπάνω Όρους και έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους “Όρους Χρήσης” και “Πολιτική Απορρήτου” για αυτόν τον ιστότοπο.

ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VRESTRANS.GR. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ VRESTRANS.GR! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Ή ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Δεν ευνοούμε, προωθούμε ή υποστηρίζουμε την πορνεία ή τυχόν παράνομες δραστηριότητες. Οι επαγγελματίες συνοδοί ή μασέρ που διαφημίζονται στον ιστότοπό μας πληρώνονται μόνο για το χρόνο τους. Οποιεσδήποτε πληροφορίες δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Όλες οι περιγραφές των δραστηριοτήτων είναι ευθύνη των διαφημιζόμενων και των συντελεστών. Τυχόν τιμές που αναφέρονται από τους διαφημιστές είναι μόνο για τον χρόνο τους. Καμία πληρωμή, ή μέρος της πληρωμής, δεν λαμβάνεται από το VRESTRANS.GR για συντροφικότητα από τους διαφημιζόμενους.