Trans 500

Trans 500


Τι άλλο περιμένετε να δείτε εδώ; Trans πορνοστάρ! Καλά καταλάβατε, ανακαλύψτε πανέμορφα Trans μοντέλα μέσα από το Trans 500. Μέσα από μια μεγάλη γκάμια βίντεο με παθητικές και ενεργητικές τρανσέξουαλ, με kinky παιχνίδια για τους πιο απαιτητικούς. Μην ντρέπεστε λοιπόν. Είναι ένα site που προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Trans πορνοστάρ εν ώρα δράσης.

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι υπάρχει έντονα το BDSM στοιχεία σε πολλά βίντεο. Συνεπώς και να μην είστε φανατικοί των Trans, γιατί να μην ρίξετε μια ματία; Κάτι μπορεί να βρείτε να σας αρέσει!

Η συνδρομή δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή γι αυτό που θα πάρετε πίσω. Πρόκειται για ένα premium trans site με ανοδική πορεία κάθε μήνα. Μιλάμε για πάνω από 2.000.000 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα. Κάτι σημαίνει αυτό έτσι; Και είναι μεγάλοι οι αριθμοί καθώς μιλάμε για συγκεκριμένο κομμάτι ενδιαφέροντος.

Τι θα δείτε στη σχεδίαση και τις προοπτικές που σας προσφέρει

Η κεντρική σελίδα είναι ιδιαίτερα ελκυστική απο πολλές απόψεις. Θα βρείτε στο πάνω μέρος ένα κεντρικόμ banner, όπου συνήθως θα υπάρχει μια προσφορά. Υπάρχουν και προσφορές για πρόσβαση σε 4 premium sites ταυτόχρονα σε μια τιμή. Ακριβώς από κάτω θα δείτε κατηγορίες όπως ταινίες, μοντέλα, αποκλεισιτκό περιεχόμενο, φωτογραφίες και HD videos. όταν προσπαθήσετε να μπείτε θα σας στείλει απευθείας στη σελίδα πληρωμής συνδρομής. Συνολικά δεν θα βρείτε πολλά πράγματα για περιήγηση. Όλα είναι δημιοργημένα έχοντας ως κύριο στόχο να αγοράσετε συνδρομή για να τα δείτε. Λογικό δεν είναι; Premium Trans Site.

Άρα έχετε να διάλεξετε σε πάνω από 1000 βίντεο, τα οποία όλα είναι εξαιρετικής ποιότητας και cast.

Τι θα βρείτε στα βίντεο του Trans 500

Πριν ανοίξετε το κάθε βίντεο θα δείτε εικόνες υψηλής ανάλυσης, οι οποίες είναι αρκετές στην εναλλαγή και σας προσφέρουν μια πλήρη εικόνα για το τι να περιμένε από κάθε βίντεο. Επίσης μπορείτε να δείτε την διάρκεια του βίντεο, πόσες φωτογραφίες υπάρχουν ανά βίντεο, τις βαθμολογίες από χρήστες, το μέσο που έκανε την παραγωγή του βίντεο και αρκετά ακόμη.

Η ποιότητα των βίντεο είναι εξαιρετική. Πραγματικά δεν θα έχετε κανένα παράπονο. Αξιώστε τον ευατό σας και αγοράστε αν δεν έχετε ήδη μια εξαιρετική οθόνη PC. Η ποιότητα του κάθε βίντεο αγγίζει το τέλειο. Σας περιμένουν επίσης εκατοντάδες φωτογραφίες για να ανακαλύψετε από κάθε βίντεο. Έχετε επίσης την δυνατότητα να κατεβάσετε τα βίντεο σε χαμηλή ή υψηλή ανάλυση.

Τι παίζει με την εμπειρία από κινητές συσκευές

Και εδώ τα πράγματα είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα βίντεο παίζουν μια χαρά χωρίς κολλήματα. Μπορείτε και από το κινητό ή tablet σας, να κατεβάσετε βίντεο ή φωτογραφίες που σας αρέσουν. Μην περιμένετε κάτι μαγικό, αλλά σας ενδιαφέρει η ουσία. Να παίζουν τα βίντεο χωρίς πρόβλημα.

Ποια Trans μοντέλα περιμένω να δω;

Εδώ θα βρείτε μοντέλα με τις ταινίες που έχουν παίξει. Δεν θα βρείτε πολλές πληροφορίες, όπως βιογραφικό. Δεν θα βρείτε επίσης κατηγορίες για τα βίντεο. Μέσα από τις ετικέτες θα μπορείτε να διαλέξετε τις θεματολογίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Άρα καταλήγουμε ότι πρόκειται για ένα αξιοπρεπές premium site με χιλιάδες φωτογραφίες και 1000+ βίντεο για να απολαύσετε.

www.trans500.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Διαφημιζόμενου, προτού σας επιτραπεί η πρόσβαση ή η χρήση του VRESTRANS.GR ως Διαφημιζόμενος ή επισκέπτης. Σας ζητούμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν Συμφωνητικό, καθώς επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Κατά την πρόσβαση στον Ιστότοπο, έχετε συμφωνήσει με τη Συμφωνία χρήστη μας και από την πρόσβαση στον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ως ή με την πρόθεση να ενεργήσετε ως Διαφημιζόμενος, συμφωνείτε περαιτέρω με τους ακόλουθους Όρους: Αυτός ο ιστότοπος περιέχει άσεμνο σεξουαλικό κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους προς ιστότοπους που ενδιαφέρουν τους ενήλικες.

Η πρόσβαση διατίθεται μόνο σε άτομα που συμφωνούν με τους ακόλουθους όρους:

– Είμαι τουλάχιστον 18 ετών και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ανήλικο να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

– Υλικά με σεξουαλικό περιεχόμενο δεν είναι παράνομο να προβάλλονται στην κοινότητά μου ή στην περιοχή μου.

– Θέλω να λαμβάνω και δεν προσβάλλω το σεξουαλικό περιεχόμενο για ενήλικες.

– Ο συγγραφέας αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τις ενέργειές μου και τους απαλλάσσω από κάθε ευθύνη.

– Μας δίνετε άδεια χρήσης όλων των μέσων και των πληροφοριών που έχετε ανεβάσει, δείτε 8. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΩΝ για λεπτομέρειες.

Με την ηλεκτρονική μου υπογραφή όταν κάνω κλικ στο “Συμφωνώ” κατά την είσοδο στον ιστότοπο Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και δηλώνω ότι είμαι τουλάχιστον 18 ετών, αποδέχομαι τους παραπάνω Όρους και έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους “Όρους Χρήσης” και “Πολιτική Απορρήτου” για αυτόν τον ιστότοπο.

ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VRESTRANS.GR. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ VRESTRANS.GR! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Ή ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Δεν ευνοούμε, προωθούμε ή υποστηρίζουμε την πορνεία ή τυχόν παράνομες δραστηριότητες. Οι επαγγελματίες συνοδοί ή μασέρ που διαφημίζονται στον ιστότοπό μας πληρώνονται μόνο για το χρόνο τους. Οποιεσδήποτε πληροφορίες δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Όλες οι περιγραφές των δραστηριοτήτων είναι ευθύνη των διαφημιζόμενων και των συντελεστών. Τυχόν τιμές που αναφέρονται από τους διαφημιστές είναι μόνο για τον χρόνο τους. Καμία πληρωμή, ή μέρος της πληρωμής, δεν λαμβάνεται από το VRESTRANS.GR για συντροφικότητα από τους διαφημιζόμενους.