Kink

Kink


Είσαι λάτρης του BDSM; Τότε το premium site Kink είναι ακριβώς για εσένα. Και το κορυφαίο; Καλύπτει και τις 2 κατηγορίες για Straight και Gay. Ένα μεγάλο μέρος σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αρκείται πλέον στα απλά. Θέλει το κάτι παραπάνω και ο κόσμος του BDSM το προσφέρει απλόχερα. Τα γούστα για domination και εξευτελισμό έχουν αυξηθεί. Μιλάμε για πιο σκοτεινές πλευρές. Όμως αξιόπιστο υλικό για να έχετε πρόσβαση δεν υπάρχει σε πλούσια γκάμα. Το Kink ήρθε για να αλλάξει την κατάσταση σε αυτό.

Ο εμπνευστής της κορυφαίας κοινότητας είναι ο Peter Acworth. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε γι αυτόν με μια απλή αναζήτηση στη Google. Η ιδέα του και το site του εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου, όπου το μάθαινε και το μαθαίνει σε καθημερινή βάση όλο και περισσότερος κόσμος. Έχει αναμφίβολα δημιουργήσει το δικό του Brand στον κόσμο του BDSM.

Τι θα βρείτε στο site

Αν είστε φανατικοί του BDSM ή θέλετε απλά να ξεκινήσετε τότε το υλικό που θα βρείτε στο Kink, είναι μοναδικό! Ποιοτικό και πλούσιο περιεχόμενο, με ένα πολύ μεγάλο διαφημιστικό στην αρχική σελίδα, όπου κάθε φορά περιέχει είτε μια προσφορά είτε κάτι αποκλειστικό που δεν θα βρείτε αλλού.

Με το μαύρο φόντο που είναι και το σήμα κατατεθέν στο BDSM, είστε μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όπως κατηγορίες βίντεο για διαφορετικά γούστα και ενότητες. Πιο κάτω σας παρουσιάζουν τα μοντέλα που συμμετέχουν στις ταινίες. Στο τέλος της σελίδας, υπάρχει μια αναλυτική λίστα με τις θεματολογίες των βίντεο, για να σας διευκολύνουν να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Τι περιέχει η κοινότητα του Kink

Εδώ είναι κάτι ξεχωριστό. Θα βρείτε BDSM πηγές αλλά και workshops με διάφορες θεματολογίες. Μην περιμένετε όμως κάτι παραπάνω.

Live Sex Cams

Λοιπόν εδώ, υπάρχουν αρκετά μοντέλα όπου κάνουν το δικό τους show, φυσικά με έφεση στο BDSM. Κάντε την περιήγηση σας και αν κάτι σας κάνει, μιλήστε στο τσάτ με το μοντέλο. Κλασσικές κάμερες σε κάθε περίπτωση αλλά με έμπνευση το BDSM.

Shop

Δεν μένουν όμως μόνο εκεί. Έχουν και το δικό τους Shop, με μια τεράστια γκάμα sex toys και όχι μόνο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες στο BDSM.

To Kink για πολλούς είναι ο βασιλιάς του BDSM, με High Definiton Videos, με μαθήματα ειδικά για τους νέους πως να εμπλουτίσουν την ζωή τους με το BDSM, το Eshop και τις κάμερες. Σας σπαμάρουν με πολλές διαφημίσεις αλλά και τι έγινε; Είναι το Kink.

www.kink.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Διαφημιζόμενου, προτού σας επιτραπεί η πρόσβαση ή η χρήση του VRESTRANS.GR ως Διαφημιζόμενος ή επισκέπτης. Σας ζητούμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν Συμφωνητικό, καθώς επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Κατά την πρόσβαση στον Ιστότοπο, έχετε συμφωνήσει με τη Συμφωνία χρήστη μας και από την πρόσβαση στον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ως ή με την πρόθεση να ενεργήσετε ως Διαφημιζόμενος, συμφωνείτε περαιτέρω με τους ακόλουθους Όρους: Αυτός ο ιστότοπος περιέχει άσεμνο σεξουαλικό κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους προς ιστότοπους που ενδιαφέρουν τους ενήλικες.

Η πρόσβαση διατίθεται μόνο σε άτομα που συμφωνούν με τους ακόλουθους όρους:

– Είμαι τουλάχιστον 18 ετών και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ανήλικο να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

– Υλικά με σεξουαλικό περιεχόμενο δεν είναι παράνομο να προβάλλονται στην κοινότητά μου ή στην περιοχή μου.

– Θέλω να λαμβάνω και δεν προσβάλλω το σεξουαλικό περιεχόμενο για ενήλικες.

– Ο συγγραφέας αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τις ενέργειές μου και τους απαλλάσσω από κάθε ευθύνη.

– Μας δίνετε άδεια χρήσης όλων των μέσων και των πληροφοριών που έχετε ανεβάσει, δείτε 8. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΩΝ για λεπτομέρειες.

Με την ηλεκτρονική μου υπογραφή όταν κάνω κλικ στο “Συμφωνώ” κατά την είσοδο στον ιστότοπο Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και δηλώνω ότι είμαι τουλάχιστον 18 ετών, αποδέχομαι τους παραπάνω Όρους και έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους “Όρους Χρήσης” και “Πολιτική Απορρήτου” για αυτόν τον ιστότοπο.

ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VRESTRANS.GR. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ VRESTRANS.GR! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Ή ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Δεν ευνοούμε, προωθούμε ή υποστηρίζουμε την πορνεία ή τυχόν παράνομες δραστηριότητες. Οι επαγγελματίες συνοδοί ή μασέρ που διαφημίζονται στον ιστότοπό μας πληρώνονται μόνο για το χρόνο τους. Οποιεσδήποτε πληροφορίες δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Όλες οι περιγραφές των δραστηριοτήτων είναι ευθύνη των διαφημιζόμενων και των συντελεστών. Τυχόν τιμές που αναφέρονται από τους διαφημιστές είναι μόνο για τον χρόνο τους. Καμία πληρωμή, ή μέρος της πληρωμής, δεν λαμβάνεται από το VRESTRANS.GR για συντροφικότητα από τους διαφημιζόμενους.